In memorial:

Kim Baert 1974-2019

 

Lieve Kim of we kunnen je wel 

superwoman noemen,

 

Zo blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Het klikte van dag één, het gevoel dat ik je al véél langer kende. Ik heb alleen maar positieve dingen te bewonderen aan je: je doorzettingsvermogen, eerlijkheid, warmte & liefde die je in je had, een (super)mama, ... zo kan ik blijven doorgaan. We blijven vriendinnen voor altijd daar twijfel ik geen seconde aan. Samen hebben we mooie maar ook minder mooie momenten gekend. Ik noem alleen maar de positieve want zo stond je ook in het leven.

De vakantieweek (Kom op tegen Kanker) waarin we wat afgelachen hebben en plezier gemaakt. Kerst en Nieuwjaar samen doorgebracht (ook al was dit een moeilijkere periode voor me), zot doen rond het kampvuur bij jullie thuis, genieten van de zon, de warmste week, ....

Alleen maar lof en aanmoediging van ieder van ons hoe je dit hebt aangepakt, zo'n vechter!!!

Het laatste wat je tegen me zei was: Hey! Hieraan zal ik nog vaak aan denken. Dit was een afscheid met een positieve twist. Zo ken ik je. Ik weet dat het geen vaarwel is, maar een tot ziens omdat je in men hart zit en wij hierboven samen ook nog veel plezier gaan maken en goeie vriendinnen zullen zijn.

Geniet daar, want dat ga je nu nog meer kunnen doen zonder de pijn en zorgen.

Tot ziens!!!

 

Liefs, Shana

 

https://www.youtube.com/watch?v=4pBo-GL9SRg&list=RD4pBo-GL9SRg&start_radio=1

(liedje begrafenis)

 

foto boven: Kim (in rolstoel)  

foto onder: Kim (links)