Vakantieweek Kom op tegen Kanker (2018):

 

Hier is het allemaal begonnen, 'my second life'. Zo voelt het alleszins voor mij, voor en tijdens het ziekteproces had ik vaak het gevoel dat ik alleen was als jongere die getroffen werd door kanker. Maar deze week (het foldertje dat ik vond in de wachtzaal van mijn dienst oncologie) veranderde alles. Sociale contacten, openstellen naar nieuwe mensen (leren vertrouwen), oprechte vriendschappen opbouwen, gevoel dat je er toe doet, het ziek zijn was hier normaal, .... vele aspecten ervan had ik tijdens men ziekte gemist (of afgeblokt). Je werd van begin tot en met het einde in de watten gelegd, je moest letterlijk niks doen. Gewoon genieten, genieten en nog eens genieten. Hier heb ik ook men grenzen verlegd, een luchtdoop in een sportvliegtuig (ik ben wel gewoon om te vliegen maar niet zo in een klein vliegtuigje, het grappige eraan was dat ik met de koptelefoon niks heb gehoord omdat ik niet door had dat ik niet ingeplugd was, pas op het einde van de rit). Was heel hilarisch en is me ook bij gebleven. 

Old-timers waarvan ik de tel ben kwijt geraakt, in alle kleuren en formaten (met open dak/gesloten). Meet en greet met Frank Deboosere (peter van Kom op tegen Kanker), ook even met hem gesproken. Wat heeft die een hart van goud!! 

Een quiz waarin we wel verloren zijn maar dat wel een band schepte omdat het eerste cruciale moment was dat ik men openstelde.

Een verwendagje met fotoshoot (ben niet zo een fashion persoon), het had wel iets. Nagels gelakt, leuke kledij aandoen, accessoires in men haar omdat ik toen nog heel kort haar had en als afsluiter een groepsfoto met lekker eten.

Het einde was fantastisch (je kan een kijkje nemen in de banner en proberen raden wie dit is van bekende artiest die kwam optreden. 

 

Kortom een week om nooooooooit te vergeten, vriendschappen voor het leven opgebouwd maar vooral een nieuwe start van mezelf ;)

https://www.komoptegenkanker.be/wat-we-doen/zorg/vakantieweek-voor-jongvolwassenen

 

Heb je zelf kanker gehad, even zin om er tussenuit te gaan en ben je tussen 17- 35 jaar?

Aarzel dan niet en druk op bovenstaande link :)