Vakantieweek Kom op tegen Kanker (2018):

 

'My second life'. Hier begon het allemaal. Zo voelt het voor mij. Tijdens het ziekteproces had ik vaak het gevoel dat ik alleen was als jongere die getroffen werd door kanker. Maar een tijdje geleden (het foldertje dat ik vond in de wachtzaal van mijn dienst oncologie: sept. 2018) veranderde alles. Sociale contacten, openstellen naar nieuwe mensen (leren vertrouwen), oprechte vriendschappen opbouwen, gevoel dat je er toe doet, het ziek zijn was hier normaal, ....

Vele aspecten had ik tijdens men ziekte gemist of onbewust afgeblokt. Je werd van heel de week in de watten gelegd. Letterlijk niks doen!! Enkel genieten, genieten en nog eens genieten. Hier heb ik ook men grenzen verlegd: een luchtdoop in een sportvliegtuig (ik ben wel gewoon om te vliegen maar niet zo in een klein vliegtuigje, het grappige aspect was dat ik met de koptelefoon niets heb gehoord omdat ik niet door had dat ik niet ingeplugd was dit was pas op het einde van de rit). Hilarisch en een moment dat me altijd zal bijblijven.

Old-timers waarvan ik de tel ben kwijt geraakt, in alle kleuren en formaten (met open dak/gesloten).

Meet and greet met Frank Deboosere (peter van Kom op tegen Kanker). Even een persoonlijk praatje met hem kunnen maken. Wat heeft hij een hart van goud!! 

Een quiz waarin we verloren zijn maar wel een band schepte omdat dit het eerste cruciale moment was dat ik men openstelde.

Een verwendagje met fotoshoot (ben niet zo een fashion persoon). Dit had wel iets.

Nagels gelakt, leuke kledij aandoen, accessoires in men haar omdat ik toen nog heel kort haar had en als afsluiter een groepsfoto met lekker eten.

Het einde was fantastisch (je kan een kijkje nemen in de banner en proberen raden wie de bekende artiest was die kwam optreden). 

 

Kortom een week om nooooooooit te vergeten!!

Vriendschappen voor het leven opgebouwd maar vooral een nieuwe start van mezelf ;)

https://www.komoptegenkanker.be/wat-we-doen/zorg/vakantieweek-voor-jongvolwassenen

 

Heb je zelf kanker gehad, even zin om er tussenuit te gaan en ben je tussen 17- 35 jaar?

Aarzel dan niet en druk op bovenstaande link :)